Cégünkről

Cégünk, a TOP Kávé Kanizsa Kft.,nagykanizsai székhellyel és telephellyel rendelkezik.Szlogenünkhöz : „Kávés szolgáltatások magas fokon” hűen, országos lefedettséggel közel 800 vendéglátó egység ellátását biztosítjuk. Dinamikus fejlődésünknek és szolgáltatáscentrikus üzletpolitikánknak köszönhetjük, hogy jelenleg már 5 olasz kávémárka elsődleges importőrei vagyunk. Munkatársaink, évtizedes gasztronómiai tapasztalattal rendelkeznek. Cégünk küldetése, hogy segítsük a „Legjobb kávét” nyújtani partnereinknek. Ehhez 3 alappillért biztosítunk:

  • Kávék: Nagy hagyományokkal rendelkező, a kávés szakmában világszerte elismert olasz kávémárkák képviseletét látjuk el. Márkáink a legmagasabb minőségi tanúsítványok és elismerések birtokában vannak. Választékunk teljes keresztmetszetű, megtalálható minden irányzat képviselője az egyedi termőhellyel rendelkező, világos pörkölésű ún. „SingleOrigin”kávéktól az ellenőrzött biotermesztésű„Fairtrade” kávékon át a klasszikus olasz eszpresszóvonalas ízlésig.
  • Kávégépek: Sok száz darab, különféle márkájú kávégép üzemeltetésének tapasztalatai után, elhivatottak lettünk, a több védett szabadalommal rendelkező bolognai „La Spaziale” cég karos kávégépeinekmagas minősége és széles választéka mellett, létrehoztuk a www.laspaziale.hu weboldalt.  Kávéőrlőben a szintén olasz „Fiorenzato” cég gyártmányai mellett tettük le a voksunkat.  Párnás (E.S.E. podos) kávégépben az általunk képviselt Lucaffé márka gépeit, a ”La Piccola” kávégépcsaládot ajánljuk. Természetesen minden típusnál biztosított a teljeskörű alkatrészutánpótlás és szerviz.
  •  Szolgáltatások: Új és európai szinten is korszerű raktárbázisunk kb. 50 raklap kávétermék tárolására alkalmas. Termékeink frissességére, és a készleteink utántöltésére különös gondossággal figyelünk. A megrendelt termékek túra rendszerű kiszállítása, a 6 db újonnan vásárolt furgonnal szervezetten történik. Egész éven át folyamatos és rendszeres a képviselői- és szállítói kapcsolattartás.  Szerviz- és eszközellátásunk elérhetősége, és a készített kávétermékek minőségellenőrzése állandó.