Filicori Zecchini Kávépárnák

1919-ben a Filicori és Zecchini családok által Bologna-ban alapított cég küldetése az eredeti olasz eszpresszó kultúrájának megőrzése és terjesztése. A termékek egyedülálló minősége a nyers kávé gondos kiválasztásának és fajtánkénti külön pörkölési technológiájának köszönhető. A cég kizárólag a gasztronómiának készíti a szakma által méltán elismert termékeit, melyek a legmagasabb minőséget ellenőrző és tanusító “INEI” certifikációval és “Espresso Italiano” védjeggyel rendelkeznek. Nem véletlen, hogy a cégvezető, Luigi Zecchini úr, a szakma által megválasztva, jelenleg az Olasz Kávépörkölők Szövettségének elnöke.

Kávépárnák

100 percento Arabica Kávépárna

Ez a kivételes keverék, selymes textúrával és erős citrusos jegyekkel rendelkezik. Mérsékelt testtel és élénkebb ízprofillal van megáldva, mint a többi hagyományos keverékek. Hatékony és aromában gazdag.

Decaffeinated Kávépárna

Kiváló minőségű koffeinmentes kávé, amelyet kizárólag a legjobb dél-amerikai és indiai származású termékekből készítettek. A Filicori Zecchini Kavè Decaffeinato tökéletes keverék azok számára, akik koffeinmentes kávét választanak, anélkül, hogy feladnák a kellemes ízű kávé intenzív élvezetét.
.

Forte Kavépárna

A Forte egy összetett és határozott karakterű keverék. Intenzitásban és aromákban teli illatú, nagyon testes, kerek és kiegyensúlyozott ízű kávé, nagyon kevés savassággal. Az illata gazdag, pirított gabonafélék jegyei és finom és kiegyensúlyozott utóíz jellemzi.Kiváló minőségű koffeinmentes kávé, amelyet kizárólag a legjobb dél-amerikai és indiai származású termékekből készítettek.

Delicato Kavépárna

Ez a legrégebbi keveréke a cégnek, amely több mint 50 éve elérhető. A finom és összetett illat az étcsokoládé jegyeit hozza el számunkra, a vanília és a pirított gabonafélék ízeivel. A közepes pörkölés megőrzi a természetes ízeket és a kiváló testességet. Az érzékszervi profilt kellemes, mérsékelt savasság teszi teljessé.