Filicori Zecchini

1919-ben a Filicori és Zecchini családok által Bologna-ban alapított cég küldetése az eredeti olasz eszpresszó kultúrájának megőrzése és terjesztése. A termékek egyedülálló minősége a nyers kávé gondos kiválasztásának és fajtánkénti külön pörkölési technológiájának köszönhető. A cég kizárólag a gasztronómiának készíti a szakma által méltán elismert termékeit, melyek a legmagasabb minőséget ellenőrző és tanusító “INEI” certifikációval és “Espresso Italiano” védjeggyel rendelkeznek. Nem véletlen, hogy a cégvezető, Luigi Zecchini úr, a szakma által megválasztva, jelenleg az Olasz Kávépörkölők Szövettségének elnöke.

Kávépárnák

Blend Kávépárna

Az Espresso Blend tökéletes választás reggelre. Ez a kiváló eszpresszó egy testes keveréke a legjobb minőségű brazíliai arabicának és az ázsiai robustának, ami intenzív zamatot és aromát biztosít. A kivételes kompozíciónak köszönhetően az Espresso Blend lehetővé teszi, hogy testességet, a jól-kiegyensúlyozott olasz eszpresszót, csodálatos átható ízzel, tömörítsen magába. Az Espresso Blend ideális a tejes alapú kávékhoz, például a cappuccino. A keveréket a Nazionale Espresso Italiano (INEI) (National Institute os Italian Espresso) tanusítványával rendelkezik.

Decaffeinated Kavépárna

A Kavé Decaffeinato egy remek kávékeverék. Intenzív, elegáns ilattal, ami a koffeinmentes kávéktól kissé szokatlan. Az ízek karakterisztikáját az egyenletes testessége és a jellemzők megfelelő egyensúlya hozza létre; édessége dominál, nagymértékben, amit egy közepes-alacsony keserűség egyensúlyoz ki. Savassága átlagos, az összehúzás majdnem teljesen hiányzik. Aromásságát egy csipetnyi mandula jegy határoz meg és a nugát egy kellemes vonala, amely hosszasan időzik az utóízben és a gyengédség megfelelő szintjével rendelkezik. A keveréket a Nazionale Espresso Italiano (INEI) (National Institute os Italian Espresso) tanusítványával rendelkezik.