Hausbrandt

Az olasz Caffe Hausbrandt az első trieszti kávépörkölő. 70 országban, 20 000-nél több partnere van, beleértve éttermeket, bárokat, kávézókat. Több mint 4000 tonna pörkölt kávét ad el évente. A világ minőségi gasztronómiai kávépiacának 4. legnagyobb résztvevője. A magas minőségű referenciák megszerzésére és a kiválóságra való törekvés jellemzi. A tökéletes minőség, a hagyomány és korszerűség kombinációja.

Cégünk a 120 éves Hausbrandt Trieste 1892 SpA. hivatalos, kizárólagos magyarországi képviselete.

kávék

BIO

100% Arabica kávékeverék

A Hausbrandt saját perui farmjáról származó single origin kávé.
Ízben kellemesen gyümölcsös jegyekkel indul savasság nélkül, majd mandulás és csokoládés jegyeket vonultat fel, ami hosszantartó ízt hagy a szánkban.

Gourmet Colombus

100% Arabica kávékeverék

Könnyű, citrusos aromájú és kellemesen édes. Az single origin kávék, mint a Colombia és az Ethiopia Sidamo, legjobb szemeinek gondos kiválasztása a titka annak, hogy egyedülálló receptúrájú keveréket kapunk, amely a keserű kakaó és a citrusos jegyek értékes kombinációjával ajándékoz meg.

H. Hausbrandt

Édes és fűszeres jellemzőkkel bíró kávé, közepesen testes és átlagosan savas. Édes és kellemes ízű, mogyoró és kakaó jegyei miatt tér el a többitől.

Trieste

Testes, édes kávé, amelyben a pörkölés és péksütemények íze kerül előtérbe. Utóízként tapasztaljuk a keserű kakaó és édesgyökér jegyeket.

Espresso

Határozott jellemzőkkel bíró kávé. A kávénak a Robusta testességet és összehasonlíthatatlan pirított kenyér és keksz aromáját kölcsönzi, szinte alig érezhető savassággal.

Őrölt, adagos
koffeinmentes

100% Arabica kávékeverék

Egyenként csomagolt 7 grammos kiszerelésben.