Hausbrandt

Az olasz Caffe Hausbrandt az első trieszti kávépörkölő. 70 országban, 20 000-nél több partnere van, beleértve éttermeket, bárokat, kávézókat. Több mint 4000 tonna pörkölt kávét ad el évente. A világ minőségi gasztronómiai kávépiacának 4. legnagyobb résztvevője. A magas minőségű referenciák megszerzésére és a kiválóságra való törekvés jellemzi. A tökéletes minőség, a hagyomány és korszerűség kombinációja.

Cégünk a 120 éves Hausbrandt Trieste 1892 SpA. hivatalos, kizárólagos magyarországi képviselete.

kávék

Gourmet Colombus

100% Arabica kávékeverék

Könnyű, citrusos aromájú és kellemesen édes. Az egy helyről származó kávék, mint a Colombia és az Ethiopia Sidamo, legjobb szemeinek gondos kiválasztása a titka annak, hogy egyedülálló receptúrájú keveréket kapunk, amely a keserű kakaó és az édesgyökér jegyek értékes kombinációjával ajándékoz meg.

H. Hausbrandt

Édes és fűszeres jellemzőkkel bíró kávé, közepesen testes és átlagosan savas. Édes és kellemes ízű, mogyoró és kakaó jegyei miatt tér el a többitől.

Trieste

Testes, édes kávé, amelyben a pörkölés és péksütemények íze kerül előtérbe. Utóízként tapasztaljuk a keserű kakaó és édesgyökér jegyeket.

Espresso

Határozott jellemzőkkel bíró kávé. A kávénak a Robusta testességet és összehasonlíthatatlan pirított kenyér és keksz aromáját kölcsönzi, szinte alig érezhető savassággal.

Őrölt, adagos
koffeinmentes

100% Arabica kávékeverék

Egyenként csomagolt 7 grammos kiszerelésben.