Twenty Eight Specialty kávéink
Kávéink egy kaposvári mikropörkölő “műhelyében” készülnek, a zöld kávékat Hernyák Gábor 2019-es barista bajnok (Brewers Cup) választja ki.
Szeretne vendéglátó ipari egységének egyedi csomagolású kávét?
Igény szerint a saját pörkölésű kávéinkat egyedi saját márkás megjelenésbe csomagoljuk.
kávék
Brazília
Espresso
A hagyományos csokoládés, mogyorós ízjegyeket vonultatja fel egy izgalmas, újhullámos megközelítésben. Ha egy igazán édes, krémes, nutellára emlékeztető kávé ízvilágát keressük, akkor ebben a Brazil tételben nem fogunk csalódni.
Pörkölés: közepesen világos
Elkészítés: Célszerű rövidre húzni, 1:2 arányban egy testes, ízben gazdag espressot kapunk.
Kiszerelések:
250 gramm
1000 gramm
Brazil – Kolumbia blend
Espresso
Egy kifejezetten közkedvelt 100% arabica blend. Nagyon kellemes citrusos felütéssel indul, majd egy nagyon kellemes mogyorós, csokoládés lecsengéssel zárul.
Igazán jó köztes, komfort kávé, azoknak, akik valami izgalmasabbat keresnek, mint egy classic kávé, de még nem nyitottak a savasabb, gyümölcsösebb kávék irányába.
Pörkölés: közepesen világos
Elkészítés: Célszerű rövidre húzni, 1:2 arányban egy testes, ízben gazdag espressot kapunk.
Kiszerelések:
250 gramm
1000 gramm
Kenya
Espresso
Kenyából minden évben nagyon várjuk a kávékat. Különleges vibráló savaik folyamatosan elkápráztatnak bennünket.
Ribizlis, meggyes jegyeket vonultat fel nagyon könnyed testtel, ahogy hűl pedig édes koktélparadicsom íze tűnik fel és hosszan a szánkban marad.
Pörkölés: világos
Elkészítés: Célszerű hosszabbra húzni, 1:2.5 arányban tudjuk az ital teljes potenciálját élvezni.
Kiszerelések:
250 gramm
1000 gramm
Etiópia
Espresso
Egy újabb etióp finomság, a Bule Hora méltó utódja.
Nagyon florális, édes citromos jegyekkel örvendeztet aztán teás lecsengéssel kényeztet.
A feldolgozást a Raro Nansebo szárítóállomáson dolgozta fel a Sookoo Coffee szövetkezet, amelyet Ture Waji vezet, más néven
„A Guji királya”.
Pörkölés: világos
Elkészítés: Célszerű hosszabbra húzni, 1:2.5 arányban tudjuk az ital teljes potenciálját élvezni.
Kiszerelések:
250 gramm
1000 gramm
Kolumbia
Espresso
Egy szokványos kolumbiai tétel, nem szokványos ízekkel. A savak nem vonulnak háttérbe, folyamatos vibránsságra számítsunk kellemes édes lecsengéssel. Ízjegyeiben: mandarin, csipkebogyó és méz dominál.
Pörkölés: világos
Elkészítés: Célszerű hosszabbra húzni, 1:3 arányban tudjuk az ital teljes potenciálját élvezni.
Kiszerelések:
250 gramm
1000 gramm
Peru
Espresso
Ez a perui tétel nem megszokott módon egy nagy adag édességgel indít, cseresznye és érett meggy jegyeit vonultatva fel. Majd megmutatja a vibráns savait melyekben csipkebogyós, mandarinos jegyeket fedezhetünk fel. A cooperatíva csak hölgyek által termesztett cseresznyéikből való válogatás.
Pörkölés: világos
Elkészítés: Célszerű hosszabra húzni, 1: 2.5 arányban tudjuk az ital teljes potenciálját élvezni.
Kiszerelések:
250 gramm
1000 gramm
Kenya
Filter
Kenyából minden évben nagyon várjuk a kávékat. Különleges vibráló savaik folyamatosan elkápráztatnak bennünket.
Ribizlis, meggyes jegyeket vonultat fel nagyon könnyed testtel, ahogy hűl pedig édes koktélparadicsom íze tűnik fel és hosszan a szánkban marad.
Pörkölés: világos
Elkészítés: 60 – 65g / liter kávé vízarányt javaslunk.
Kiszerelések:
250 gramm
1000 gramm
Etiópia
Filter
Egy újabb etióp finomság, a Bule Hora méltó utódja.
Nagyon florális, édes citromos jegyekkel örvendeztet aztán teás lecsengéssel kényeztet.
A feldolgozást a Raro Nansebo szárítóállomáson dolgozta fel a Sookoo Coffee szövetkezet, amelyet Ture Waji vezet, más néven
„A Guji királya”.
Pörkölés: világos
Elkészítés: hőfokban nem célszerű 90-nél magasabbra menni. 60 – 65g / liter kávé vízarányt javaslunk.
Kiszerelések:
250 gramm
1000 gramm
Kolumbia
Filter
Egy szokványos kolumbiai tétel, nem szokványos ízekkel. A savak nem vonulnak háttérbe, folyamatos vibránsságra számítsunk kellemes édes lecsengéssel. Ízjegyeiben: mandarin, csipkebogyó és méz dominál.
Pörkölés: világos
Elkészítés: 60 – 65g / liter kávé vízarányt javaslunk.
Kiszerelések:
250 gramm
Peru
Filter
Ez a perui tétel nem megszokott módon egy nagy adag édességgel indít, cseresznye és érett meggy jegyeit vonultatva fel. Majd megmutatja a vibráns savait melyekben csipkebogyós, mandarinos jegyeket fedezhetünk fel. A cooperatíva csak hölgyek által termesztett cseresznyéikből való válogatás.
Pörkölés: világos
Elkészítés: hőfokban nem célszerű 90-nél magasabbra menni. 60 – 65g / liter kávé vízarányt javaslunk.
Kiszerelések:
250 gramm
1000 gramm