Hausbrandt Kapszulák és Kávépárnák

Az olasz Caffe Hausbrandt az első trieszti kávépörkölő. 70 országban, 20 000-nél több partnere van, beleértve éttermeket, bárokat, kávézókat. Több mint 4000 tonna pörkölt kávét ad el évente. A világ minőségi gasztronómiai kávépiacának 4. legnagyobb résztvevője. A magas minőségű referenciák megszerzésére és a kiválóságra való törekvés jellemzi. A tökéletes minőség, a hagyomány és korszerűség kombinációja.

Cégünk a 120 éves Hausbrandt Trieste 1892 SpA. hivatalos, kizárólagos magyarországi képviselete.

Kapszulák

A forradalmian új kapszularendszer garantálja a maximális higéniát és megőrzi a frissen őrölt kávé illatát. Minden kapszula teljes mértékben újrahasznosítható, a csomagolás rendelkezik a szigorú “FSC” tanusítvánnyal. Zöld jellege elősegíti a felelős és fenntartható gazdálkodást. A minőségi kávé- és teakapszulák rendkívül széles választéka kínálja az élvezetet nap mint nap.

Nespresso Kompatibilis Kapszulák

Gourmet

100% Arabica kávékapszula

Könnyű, citrusos aromájú és kellemesen édes. A termőterület szelektált kávék, mint a Colombia és az Ethiopia Sidamo, legjobb szemeinek gondos kiválasztása a titka annak, hogy egyedülálló keveréket kapunk, amely a keserű kakaó és az édesgyökér jegyek értékes kombinációjával ajándékoz meg.

Decaffeinato

Finom ízjellemzőkkel rendelkező keverék, mely kávéaromája miatt különbözik. Kellemesen társulnak hozzá az aszalt gyümölcsös ízek, melyeket a csokoládé jegyek édessé és élénkké tesznek.

Hausbrandt egyedi kapszulák

Gourmet

100% Arabica kávékapszula

Könnyű, citrusos aromájú és kellemesen édes. A termőterület szelektált kávék, mint a Colombia és az Ethiopia Sidamo, legjobb szemeinek gondos kiválasztása a titka annak, hogy egyedülálló keveréket kapunk, amely a keserű kakaó és az édesgyökér jegyek értékes kombinációjával ajándékoz meg.

Espresso Sud

Intenzív pörkölt és illatos aszalt gyümölcs ízhatás jellemzi. Engedje, hogy körülölelje a testes, határozott és energikus kávé.

 

Caffé Crema

Kifinomult kávé közép-európai stílusban, amely kellemes virágillattal varázsol el, valamint a kifinomult édességével és a mandula utóízével lep meg.

Decaffeinato

Telt aromájú keverék, régmúlt idők kekszeinek ízére, a mogyoróra és a karamell ízére emlékeztet. Lágy, könnyű, finom, kevesebb, mint 0,10% százalék koffeinnel.

Terület szelektált kapszulák

Ethiopia Sidamo

Különleges kávé, jellegét tekintve páratlan. Az összetéveszthetetlen citrus, a virág és fűszerek illata a napsütés földjét, a délnyugat-etiópiai Sidamo fennsíkjait juttatja eszünkbe

Brasil Santos

Édes, kiegyensúlyozott és puha kávé, amely csokoládé, mogyoró, mandula és gianduia (mogyorós tejcsokoládé) utóízzel varázsol el.

Costa Rica Brisamar

Közép-Amerikából érkező élénk és édes ízű kávé. Csokoládé és trópusi gyümölcs jegyekkel.

Guatemala Althea

A Guatemala Althea az ízlelőbimbókat az aszalt gyümölcsök, fűszerek és dohány kifinomult illatával, valamint a trópusi gyümölcsök és fűszerek ízével halmozza el.

Tea kapszulák

Citromos Tea

Kamilla Tea

Zöld Tealevelek

Erdei Gyümölcsös Tea

Citrusos Gyümölcsös Tea

Menta Tea

Ginseng kapszula

Ginseng

A kávé élénksége és a ginseng tonizáló energiája találkozik egyetlen megelégedést nyújtó, gazdag ízben.

Kávépárnák

Espresso

Pörkölt, őrölt kávékeverék kávépárnában

Jellegzetesen édes és fűszeres kávé, közepesen testes és közepes savasság jellemzi. Az íze édes, kellemes, jellemző rá a mogyoró és a kakaó.