Filicori Zecchini

1919-ben a Filicori és Zecchini családok által Bologna-ban alapított cég küldetése az eredeti olasz eszpresszó kultúrájának megőrzése és terjesztése. A termékek egyedülálló minősége a nyers kávé gondos kiválasztásának és fajtánkénti külön pörkölési technológiájának köszönhető. A cég kizárólag a gasztronómiának készíti a szakma által méltán elismert termékeit, melyek a legmagasabb minőséget ellenőrző és tanusító “INEI” certifikációval és “Espresso Italiano” védjeggyel rendelkeznek. Nem véletlen, hogy a cégvezető, Luigi Zecchini úr, a szakma által megválasztva, jelenleg az Olasz Kávépörkölők Szövettségének elnöke.

kávék

Gran Crema Forte

A Gran Crema Forte egy szemes kávékeverék. Az illata intenzitással és parfümmel van töltve; a szájban testes és sima ízű; a jellemzői közötti egyensúly jó. A keverék erőssége indokol egy alig érzékelhető keserűséget. Savasságából egy közepes-alacsony mennyiség marad, és az összehúzás majdnem teljesen hiányzik. Az aromásság összhangban van az erős karakterisztikájával a keveréknek, egy csipetnyi mandula jegy határozza meg és a nugát egy kellemes vonala, amely hosszasan időzik az utóízben és a gyengédség megfelelő szintjével rendelkezik. A keveréket a Nazionale Espresso Italiano (INEI) (National Institute os Italian Espresso) tanusítványával rendelkezik.

Espresso Blend

Az Espresso Blend tökéletes választás reggelre. Ez a kiváló eszpresszó egy testes keveréke a legjobb minőségű brazíliai arabicának és az ázsiai robustának, ami intenzív zamatot és aromát biztosít. A kivételes kompozíciónak köszönhetően az Espresso Blend lehetővé teszi, hogy testességet, a jól-kiegyensúlyozott olasz eszpresszót, csodálatos átható ízzel, tömörítsen magába. Az Espresso Blend ideális a tejes alapú kávékhoz, például a cappuccino. A keveréket a Nazionale Espresso Italiano (INEI) (National Institute os Italian Espresso) tanusítványával rendelkezik.

Kavè

A Filicori Zecchini Kavè egy közepesen pörkölt, 80/20 arányú arabica/robusta keverék, amely Etiópiából, Brazíliából és Guatemalából származik. A Kavè krémes és ízjegyekben gazdag, étcsokoládé és citrusos jegyekkel van ellátva, a kávé gourmet-k legjobb válaztása.