MokaSirs

A MokaSirs kávépörkölő üzemet 1954-ben alapította meg egy olasz úr, Giovanni Migliorini “lovag”, a napjainkra Milánóval egybeépült Pavia kisvárosában. A kezdetektől sok minden változott, de a kávé szeretete és a legjobb minőségre törekvés változatlan maradt. Ennek szellemében vált a MokaSirs egy modern technológiákat felhasználó, megbízható, komoly és kompetens céggé.

Kávépárnák

Oro

100% Arabica kávékeverék
100% brazil és közép-amerikai arabica kávékeverék, mely édeskés és kakaós ízeket mutat, megfűszerezve egy csipet savassággal és gyümölcsös jegyekkel.

Mundo

100% Arabica kávékeverék
Bio kávé, 100% arabica kávé alacsony koffein tartalommal és kellemes gyümölcsös ízzel.

Decaffeinato

100% Arabica kávékeverék
A koffeintartalma nem haladja meg a 0,10% -ot. A kávékeverék fokozza az igazi koffeinmentes eszpresszó örömét és ízét, amelyet a nap bármely szakában érdemes fogyasztani.

Pregiato

Brazíliai és közép-amerikai araboca keverék, egy kevés indiai robustával. Egy kiegyensúlyozott keverék, melyet fűszeres jegyek és testesség jellemez.

Crema

A Pregiato durvábbra őrölt változata, amelyet hosszú hávékhoz javaslunk.

Selezione

Közép-amerikai és brazil arabica, valamint indiai és indonéziai robusta egyensúlya adja a keverék fűszeres jellegét és kakós jegyeit. Intenzíven pörkölt, hogy kihozva a karakterisztikáját mindegyik származási helynek, így nyújtva teljes ízérzetet.