Palma

A 2016-ban alapított családi és “baráti” vállalkozásunkat, a PALMA-t, azzal a céllal keltettük életre, hogy egyedi forró csokoládé recepteket dolgozzunk ki elsősorban kávézók és vendéglátók részére. Az Olaszországban készített csokoládéink mind GMO- és gluténmentesek, csökkentett cukor és energiatartalommal bírnak, illetve akár zéró cukrot tartalmaznak. A receptek és csomagolás kialakítása során kiemelten fontos az összetevők magas minősége mellett, a vendéglátásban hatékonyan használható méret, adagolás és persze legfontosabbként a forró csokik íze, illata, állaga, megjelenése. Célunk a klasszikus forró csokoládé élményt innovatív megoldásokkal elhozni minden kávézóba.

Forró csokik

Tejcsoki

Fehércsoki

Étcsokoládé

Banán

Málna

Mogyorós Fehércsoki

Fahéj-chili

Narancs-fahéj

Piemontei Mogyoró

Menta

Sós karamell

Ruby

Sós Vajas Mogyoró

Stevia-s Étcsoki

Stevia-s Fehércsoki